Felszereltség

Gazdag felszereltség

A vadontatúj Toyota Yaris kialakításához és teljesítményéhez hasonlóan a modell felszereltsége is kiemelkedő: számos olyan funkció is elérhető, amely rendszerint felsőbb kategóriákba tartozó, nagyobb modellek kiváltsága szokott lenni. A Toyota várakozásai szerint az eladásokból akár 60 százalékkal részesülhetnek a magasabb felszereltségű kivitelek. Minden szinten alapfelszerelés a Toyota Safety Sense rendszer, a tolatókamera és az elektromos rögzítőfék. Az opciók között említést érdemel a hátsó keresztirányú forgalomfigyelő automata fékezés funkció, amely segít biztonságosan kitolatni a parkolóhelyről; a holttérfigyelő rendszer, vagy az intelligens akadályelkerülő radar.

Színes head-up kijelző

Az új Yaris a B-szegmensben egyedüliként kínál 10 colos színes head-up kijelzőt (opció). A berendezés közvetlenül a vezető látómezejébe, a szélvédő tövébe vetíti a legfontosabb információkat, összhangban a ’kéz a kormányon, tekintet az úton’ koncepcióval. A head-up kijelzőn olyan adatok jeleníthetők meg, mint a menetsebesség, a Toyota Safety Sense rendszerektől érkező biztonsági figyelmeztetések, a navigációs üzenetek, valamint a multimédiás rendszer adatai. A vezető a multi-információs kijelzőn megjeleníthető menüből választhatja ki, hogy milyen információkat szeretne látni a head-up kijelzőn.

Toyota Yaris HUD

Prémium funkciók

Az új Yaris olyan prémium minőségű funkciókkal és szolgáltatásokkal szerelhető fel, mint a nyolc hangszórós JBL Premium audiorendszer, a fűthető kormánykerék, vagy a lábtér, az ajtópanelek és a középkonzol kék hangulatvilágítása. Teljes LED-es külső világítás csomag is rendelhető (beleértve a ködlámpákat is.)

Zökkenőmentes kapcsolódás

Az új Yaris minden kivitele Apple CarPlay és Android Auto technológiákkal biztosít zökkenőmentes, vezeték nélküli okostelefon-csatlakozást. A felhasználók így egyszerűen, a multimédia rendszer központi 8 colos érintőképernyőjén keresztül férhetnek hozzá kedvenc alkalmazásaikhoz. A MyT (My Toyota) alkalmazás pedig praktikus kapcsolódási szolgáltatásokat tesz elérhetővé. Ezek között említést érdemelnek a Toyotára vonatkozó praktikus és hasznos információk, a ’saját autó keresése’ funkció, vagy az ’utolsó kilométerre’ vonatkozó navigációs szolgáltatás, amely részletes útbaigazítást ad, amennyiben Ön nem tud úti célja közvetlen közelében parkolni. Az ’útvonalküldés’ funkció révén a vezető a járművétől távol megtervezheti utazását, majd azt átküldheti a navigációs rendszerbe. Az alkalmazás rögzíti a menetadatokat, így később lekérhető a megtett távolság, a sebesség, vagy a gyorsulás mértéke. A MyT emellett emlékezteti a tulajdonost, ha eljött a kötelező szerviz ideje.

Új Toyota Yaris kijelző

Vezeték nélküli okostelefon töltő

Az új Yaris vezeték nélküli okostelefon töltővel is felszerelhető. A 150 x 80 mm-es töltőfelület elég nagy akár a legújabb generációs készülékek töltéséhez is.

Tapasztalja meg az új Toyota Yaris által nyújtott élményt Ön is egy tesztvezetés során. Látogasson el márkakereskedésünkbe (SzolnokJászberény, Eger), vagy keressen fel minket online, ahol felkészült értékesítőink készséggel állnak az Ön rendelkezésére.